[ X ]
[ X ]
[ X ]
O prezentatoare și-a anunțat plecarea: „Din păcate, televiziunile exact ca și alți agenți economici sunt supuse unor grele încercări”
4 Noiembrie

Prezentatoarea TV Margarita Raducan, recent, a dezvăluit că, pleacă de la postul de televiziune la care activa – TVC21, transmite CURENTUL.

„Aduc mulțumiri administrației postului de televiziune pentru atitudine și posibilitatea de a mă simți jurnalistă liberă, pentru platforma publică unde persoane demne de urmat au avut ocazia să-și expună părerile. A fost o onoare să lupt pentru cauze nobile și să atrag atenția în rezolvarea unor probleme sociale, politice și economice” – spune ea, pe Facebook.

De asemenea, Margarita mai spune că, din păcate televiziunile exact ca și alți agenți economici sunt supuse unor grele încercări de supraviețuire. „Noi toți trebuie să întelegem că schimbările în Moldova sunt necesare pe toate domeniile. Au ajuns vremuri complicate pentru că nu am avut curajul uneori să ieșim din confort și să spunem lucrurilor pe nume. Adevărul trebuie primit drept o șansă de a lupta, iar noi ne-am consolat mereu cu răul cel mic. Doar atât pot spune și să îmi asum responsabilitatea de a lupta și de a milita în continuare pentru valori adevărate, patriotism și cultură”, a conchis jurnalista.

De menţionat că, ieri, prezentatoare Lilia Burakovski, de la acelaşi post TV şi-a anunţat plecarea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților