[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă provocare pentru Federația Națională de Armwrestling. Vor obține o nouă medalie?
17 Octombrie

Federația Națională Sportivă de Armwrestling condusă de Marcel Darie, activist, politician, sportiv, a fost invitată să participe la cel mai important campionat al profesioniștilor „ZLOTY WORLD CUP”, care se va desfășura în perioada 18 – 20 noiembrie 2016, în Rumia, Polonia, informează CURENTUL.

Nemijlocit, Daniel Procopciuc, 21 de ani, care recent a obținut medalia de argint la campionatul de profil din Bulgaria, va reprezenta țara noastră. El a primit invitație la acest eveniment major, în urma succeselor sale pe care le-a realizat pe plan internațional în 2016 (Campion european și dublu vicecampion mondial).

Participarea și pregătirea delegației R. Moldova la campionat se face posibilă datorită suportului material și încurajărilor Președintelui Federației, Marcel Darie.

„Am susținut și voi susține sportivii noștri atît să se pregătească, cît și să participle la evenimente internaționale. Sunt nespus de mîndru că eforturile dau rezultate, iar R. Moldova devine cunoscută pe plan internațional grație sportivilor noștri”, a spus Darie.

Menționăm că Federația Națională Sportivă de Armwrestling din Republica Moldova a fost lansată oficial în toamna acestui an.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților