[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă promisiune îndeplinită de către echipa Partidului ȘOR. Comuna Trifănești, Florești a fost complet iluminată
5 Martie

Echipa Partidului „ȘOR” a dat în folosință un sistem modern de iluminare stradală la Trifănești, raionul Florești. Astfel, datorită acestui proiect, toată comuna cu același nume este complet iluminată, transmite CURENTUL.

La evenimentul de inaugurare a iluminatului public au participat localnici, autorități locale, deputați ai Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”.

În localitatea Trifănești a fost montată o rețea de cabluri electrice pe o lungime de peste nouă kilometri, instalate circa 400 de corpuri de iluminat de tip LED și modernizate cinci transformatoare electrice. La sfârșitul lunii septembrie 2020, în satul Alexandrovca, din componența comunei Trifănești, a fost montată o rețea electrică de 6,5 kilometri cu 174 de becuri. Astfel, comuna Trifănești se poate mândri cu un sistem modern de iluminat public stradal cu lungimea totală de peste 15,5 kilometri cu circa 600 de corpuri de iluminat de tip LED.

Într-o intervenție live, liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a transmis un mesaj de felicitare locuitorilor comunei.

„În 2015, le-am promis orheienilor că noi le vom schimba viața în bine. Nu îmi este rușine să privesc în ochi lor, deoarece mi-am îndeplinit promisiunile. Acum ne ținem de cuvânt și față de dvs. În timp ce alți politicieni se ocupă numai cu pălăvrăgeala, noi le creăm oamenilor condiții pentru un trai decent”, a spus Șor.

Primarul comunei Trifănești, Vitalie Boicu, a spus că în localitate vor urma și alte proiecte de dezvoltare, datorită echipei lui Ilan Șor. „Odată cu realizarea acestui proiect, localitatea noastră a devenit mai sigură și vor urma și altele”, a afirmat primarul.

Primarul Vitalie Boicu a fost distins cu o diplomă de gratitudine pentru activitate eficientă din partea deputaților Platformei parlamentare „Pentru Moldova”. În cadrul evenimentului festiv, mesaje de felicitare au transmis și deputații Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”.

„Suntem mândri că am mai înscris o realizare. Astfel, pas cu pas, Partidul „ȘOR” își îndeplinește promisiunile. Mulți deputați în Parlament vorbesc de valori europene, în timp ce în satele țării nu există măcar lumină pe străzi, nu sunt sisteme de canalizare și aprovizionare cu apă, nu sunt drumuri bune. Treptat, Partidul „ȘOR” schimbă situația în zonele rurale”, a declarat deputatul Marina Tauber, vicepreședintele Partidului „ȘOR”.

„Lumina adusă la Trifănești a aprins și speranțele în sufletele dvs. Proiectele vor continua aici, vă mulțumim pentru susținere”, a afirmat deputatul Vadim Fotescu.

„Votul vostru nu a fost zadarnic, ați ales un primar care a reușit să facă lucruri bune pentru oameni, având susținerea lui Ilan Șor”, a declarat deputatul Grigore Repeșciuc.

La eveniment au mai participat și deputații Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova și Vladimir Vitiuc.

Precizăm că, recent, echipa Partidului „ȘOR” a modernizat și amenajat în comuna Trifănești două stații de așteptare a transportului public.

Echipa Partidului „ȘOR” și-a propus să implementeze proiecte de iluminat public stradal în peste o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile raionului Orhei. Anul trecut, echipa lui Ilan Șor a dat în folosință proiecte de iluminat stradal în zeci de comune și sate din raioanele Orhei, Florești, Taraclia, Cahul, Fălești și Criuleni.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților