[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă destinație exotică pentru vacanța de vară. Moldovenii, așteptați în Tunis! Când va fi primul zbor?
21 Aprilie

Începând cu 8 iunie 2022, moldovenii vor putea zbura cu o rută charter pe continentul african, mai exact în Tunis. Destinația este o premieră pentru R. Moldova, informează www.curentul.md.

Agențiile de turism autohtone deja au scos în vânzare pachetele spre această destinație.

Prețurile încep de la 350 euro de persoană pentru hoteluri de 2 și 3 stele și de la 500 euro de persoană pentru hoteluri de 4 și 5 stele. Acesta include 6 nopți de cazare, sistema ALL, bilete la avion.

Tunisia este o țară în care Europa întâlnește Africa arabă. Oamenii vin aici, în primul rând, pentru o vacanță ideală pe plajă: nisip fin și alb, mare limpede, hoteluri confortabile – în orice stațiune din Tunisia vor fi din abundență toate acestea.

Adăugați la lista celui mai bogat patrimoniu istoric, indiferent dacă este Cartagina antică, ruinele antice sau deșertul Sahara, unde a fost filmat filmul „Războiul stelelor”. Nu doar fanii unei vacanțe liniștite pe plajă vin aici, ci și fanii scufundărilor.

Precizăm în sezonul estival, moldovenii vor putea merge în vacanță pe calea aerului, zbor direct, în Turica, Grecia, Spania, Egipt, Muntenegru.

Inapoi la arhiva noutaților