[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă bătălie între Sandu și Dodon: cînd, unde și la ce oră!
10 Noiembrie

Astăzi va avea loc o nouă dezbatere electorală între cei doi candidați la funcția de Președinte al R. Moldova, Maia Sandu, candidat desemnat de către PAS,  PPDA și PLDM și Igor Dodon, Președinte al PSRM, transmite CURENTUL.

Dezbaterea va avea loc la postul public de televiziune Moldova 1, începînd cu ora 19.45 și va dura pînă la 21.15. Dezbaterile vor fi axate pe mai multe tematici ce țin de împuternicirile viitorului președinte. Candidații la funcția de șef al statului vor fi solicitați să se pronunțe asupra viitoarelor politici pe care le vor implementa în domeniul politicii externe, securitatea Republicii Moldova. Totodată, candidații la funcția de președinte vor fi întrebați și despre inițiativele pe care ar urma să le implementeze privind regiunea transnistreană a Republicii Moldova, transmite www.trm.md.

Aceasta va fi a doua participare a celor doi candidați la o emisiune la Moldova 1. Ei au mai participat la dezbateri organizate de posturile ProTV și TV7.

De altfel, în dimineața zilei de astăzi, începînd cu 09.05, Maia Sandu și Igor Dodon vor participa la discuții la postul public de radio – Radio Moldova.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților