[ X ]
[ X ]
[ X ]
O interpretă – candidat unionist la parlamentare: Pentru voi am făcut acest pas!
5 Ianuarie

Interpreta de muzică populară, Zinaida Bolboceanu va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie. Artista a anunțat că va candida pe circumscripția uninominală nr. 35 – Căușeni, iar pe lista de partid va fi alături de liderii unioniști, Anatol Ursu, Ion Leașcenco, Alina Panico, Vasile Costiuc, care și-au anunțat intenția de a participa în cursa electorală, informează CURENTUL.

,,O noutate bună! Am depus dosarul de participare în cursa electorală pe circumscripția uninominală nr. 35 Căușeni. Vreau să ajut tinerii unioniști care și-au anunțat candidaturile la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Pentru voi am făcut acest pas! Înainte, spre Marea Unire!“ a declarat Zinaida Bolboceanu într-o intervenție live pe Facebook.

De menționat că, pentru a fi înregistrată candidata, este nevoie de colectarea a 250 de semnături.

Zinaida Boldoceanu este interpretă de muzică populară din Republica Moldova, care militează pentru Reîntregirea Țării. De-a lungul activității sale artistice a participat alături de interpreți din România la festivaluri și evenimente de marcă, unde a cântat dorul Basarabiei. Pe 25 noiembrie 2018, Zinaida Bolboceanu a semnat pentru reunire în cadrul campaniei ,,1 milion pentru Unire’’.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților