[ X ]
[ X ]
[ X ]
O fostă ministră îndeamnă cetățenii să iasă duminică la vot: „Cred că dragostea față de cei dragi alungați de acasă este mai puternică ca orice mașinărie de trucat voturile”
29 Octombrie

Fosta ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în Guvernul Sandu, Ala Nemerenco, îndeamnă cetățenii să meargă duminică la vot „pentru a nu mai fi despărțiți de cei dragi”, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ala Nemerenco menționează că e pentru prima dată când oamenii care nu mai pot tolera hoția, bădărănismul, traseismul, trădarea, corupția, îmbuibarea de sine au pentru cine vota.

„… Aceasta e nepoțica mea Ioana Maria. Ea s-ar fi putut naște și locui în SUA, țara în care a trăit mulți ani mămica ei, făcându-și studiile la două din universitățile de top din lume și apoi a acceptat propunerea să rămână să muncească acolo, sau România, unde a studiat tăticul ei, sau în orice alt loc în lume. Dar părinții ei au decis ca ea să se nască acasă, revenind după mulți ani și le suntem toți bunicii enorm de recunoscători (chiar dacă viața de aici e mult mai grea decât cea pe care o aveau acolo) pentru șansa oferită de a dărui zilnic și dragostea noastră acestui mic omuleț. Acum Ioana mai are un frățior micuț de tot și fericirea noastră s-a dublat.

Eu știu că mulți dintre dumneavoastră trăiți despărțirea de cei dragi – de copii, părinți sau frați și surori, așa cum am trăit-o și eu mulți ani. De aceea vă rog să mergeți la vot toți pentru ca să nu mai fim despărțiți de cei dragi. Pentru ca nepoțeii nostri să crească ACASĂ. Pentru viitorul lor aici. Iar pentru aceasta trebuie să mergem cu toții la vot, dar și să scoatem masiv toată lumea ca să nu lăsam fostul președinte, un om îmbuibat, îngâmfat și înglodat în acte de corupție și trădare, care a prefăcut din Președinție și funcție un balagan ieftin, nici să ajungă în turul II”, scrie Ala Nemerenco.

În acest context, fosta ministră a Sănătății a invocat și subiectul respectării măsurilor anti-COVID-19.

„Eu cred ferm că dragostea față de cei dragi alungați ani și ani de acasă, astăzi străini printre străini, e mai puternică decât orice mașinărie de trucat voturile. “Nu pot fura ei, cât putem vota noi”. Ieșim la vot cu toții, cât mai mulți. Purtăm mască, ținem distanța și votăm corect! Schimbarea va începe chiar pe 1 noiembrie. O așteptăm de 30 ani, o merităm din plin, și se va întâmpla. Fiindcă mai mult așa nu se mai poate!”, mai scrie Ala Nemerenco.

123134712_2691023761149872_5302828108604252014_o

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților