[ X ]
[ X ]
[ X ]
O femeie de 45 de ani – reținută pentru că ar fi vrut să comercializeze capsule de mac
16 Septembrie

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative cu privire la punerea în circulație a drogurilor, transmite CURENTUL.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație, polițiștii au reținut o femeie în vârstă de 45 de ani, originară dintr-o localitate din r. Șoldănești, care intenționa să comercializeze pe teritoriul capitalei capsule de mac. Asupra ei au fost depistate 480 capsule de mac, acestea fiind ridicate, sigilate și îndreptate la Centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

Femeia a fost escortată la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale femeia a recunoscut că capsulele de mac îi aparțin și urma să le comercializeze în capitală. În cazul în care suspecta reușea să comercializeze capsulele de mac era să obțină un profit în sumă de 6 000 lei.

Actualmente femeia este cercetată pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 1 la 6 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților