[ X ]
[ X ]
[ X ]
O femeie a încercat să transmită soțului său din pușcărie 250 euro
14 Octombrie

Angajaţii serviciilor abilitate din cadrul Penitenciarului nr.4-Cricova au curmat o tentativă de introducere a obiectelor interzise în instituție, transmite CURENTUL.

Astfel, la soția unui deținut în vârstă de 25 de ani, care a venit la întrevedere de scurtă durată, în haina personală au fost depistați 250 de euro, care erau ascunși în interiorul buzunarului vestei, în urma efectuării percheziției corporale de către supraveghetor.

Prin urmare, eforturile persoanei civile de a introduce obiecte interzise în penitenciar, s-au dovedit a fi fără succes.

Pe marginea cazului respectiv, au fost acumulate materialele necesare și sesizați angajații Inspectortului de Poliție din raza teritorială a instituției de detenție, care vor desfăşura cercetări de specialitate menite să stabilească toate circumstanţele şi să tragă la răspundere persoana implicată.

Activitățile de contracarare a pătrunderii în locurile de detenţie a substanțelor și obiectelor interzise, dar şi combaterea păstrării acestora de către deţinuţi sunt acţiuni de specialitate desfăşurate zilnic în toate penitenciarele din ţară. Angajații serviciilor abilitate depun o muncă enormă 24 de ore din 24, fiind nevoiți să stea la straja acestei misiuni grele, dar necesare pentru a asigura liniștea și securitatea persoanelor din detenție.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților