[ X ]
[ X ]
[ X ]
O delegație a membrilor Grupului parlamentar de prietenie Estonia – Moldova vine la Chișinău
11 Septembrie

O delegație a membrilor Grupului parlamentar de prietenie Estonia – Moldova va efectua o vizită în Republica Moldova, informează CURENTUL.

Vizita va avea loc în perioada 13-16 septembrie curent.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului, din componența delegației conduse de președintele Grupului parlamentar de prietenie Estonia – Moldova, Erki Savisaar fac parte deputații Terje Trei, Meelis Mälberg, Dmitri Dmitrijev și Maire Aunaste.

Oaspeții vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, cu vicepreședintele Legislativului, Vladimir Vitiuc, președintele Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Republica Estonia, deputatul Ion Apostol și membrii grupului.

De asemenea, membrii delegației vor discuta cu reprezentantele Platformei Comune de Dialog a doamnelor deputate din Parlamentul Republicii Moldova.

Agenda vizitei mai include întrevederi cu viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă și ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.

Totodată, oaspeții vor efectua o vizită în municipiul Comrat, unde se vor întâlni cu reprezentanții autorităților locale și oamenii de afaceri din regiune.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților