[ X ]
[ X ]
[ X ]
O delegație a MAI din România – în vizită de informare la Poliția de Frontieră
21 Decembrie

Delegația Ministerului Afacerilor Interne al României s-a aflat într-o vizită de informare la Poliția de Frontieră, transmite CURENTUL.

În cadrul unei întâlniri de lucru a participat conducerea Poliției de Frontieră și Secretarul de Stat pentru Managementul Integrat al Frontierei, Migrație și Azil, Alexandru Larionov.

Conform agendei, vizita delegației române în Republica Moldova se desfășoară în contextul evaluării stadiului actual al cooperării și conlucrării între structurile din subodinea ministerelor ale ambelor state. Astfel, discuțiile s-au axat pe modalitățile de realizare a schimbului de informații între instituțiile de frontieră moldo-române și activitățile comune.

În acest fel, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea a apreciat colaborarea cu omologii români, care se conturează printr-un dialog constructiv și eficient. Totodată, el a punctat din cele mai importante rezultate ale activității frontaliere.

În cursul discuțiilor, au transmis un mesaj de apreciere pentru rezultatele frumoase înregistrate pe domeniile de activitate comună, cu exprimarea intenției de a continua colaborarea de succes, reprezentanții Direcţiei Generale Management Operaţional a MAI, Direcţiei Generale Afaceri Europene, Schengen şi Relaţii Internaţionale, precum și ataşatul de afaceri interne al Ambasadei României în Republica Moldova, împreună cu generalul de brigadă Gheorghe Nucu Marin.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților