[ X ]
[ X ]
[ X ]
O altă „faţă” a Rogob SRL. Detaliile care te vor face să priveşti cu alţi ochi una dintre cele mai cunoscute companii din Moldova!
11 Octombrie

Toţi ştiu că Robog SRL, unul dintre cei mai importanţi producători de mezeluri, are produse de calitate, care se bucură de popularitate în rândurile consumatorilor. Dar puţini cunosc că această companie şi produsele sunt apreciate de profesionişti la cel mai înalt nivel atât în Republica Moldova, cât şi peste hotare.

Astfel, puţini ştiu că, în ultimii 10 ani, compania a fost premiată constant în cadrul concursului anual organizat de Camera de Comerţ şi Industrie. Printre cele mai importante premii decernate companiei în cadrul acestui concurs se numără: „Marca Comercială” a anului 2011, categoria „Produse alimentare”, nominalizarea „Favoritul Anului”; Premiul Mare concursul „Marca comercială a anului”, categoria produse alimentare – „Favoritul Anului” 2012; Premiul Mare la concursul „Marca comercială a anului ” – „Reputaţie şi încredere” 2013; Mercuriul de Aur, concursul „Marca comercială a anului ” – „Reputaţie şi încredere” 2014; „Marca comercială ǎ anului” pentru „Realizări în domeniul calităţii” 2015; Mercuriul de aur, concursul „Marca comercială a anului” pentru „Reputaţie şi încredere” 2015; Mercuriul de aur, concursul „Marca Comercială a anului” pentru „Debutul Anului” 2015 – Marca Robby; Concursul „Marca comercială a anului” 2016 – „Realizări în domeniul calităţii” etc.

De asemenea, în 2011 Rogob SRL s-a învrednicit de titlul „Cel mai îndrăgit brand din Moldova”, decernat de către VIP Magazin. Apropo, de premii similare compania s-a învrednicit constant în cadrul concursurilor anuale ale respectivei reviste.

În 2013, Rogob SRL i-a fost decernat „Trofeul de Excelență pentru performanţe în respectarea normelor de securitate în muncă”, concurs organizat de către Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

În 2014, compania a obţinut Diploma de Excelenţă „Operator Alimentar Responsabil”, decernată de Fundaţia Est-Europeană, Rogob SRL, câştigând concursul „Promovăm siguranţa alimentară”.

Reuşind să implementeze Sistemul de management al siguranţei alimentelor în conformitate cu cerinţele standardului ISO 22000:2005, în domeniul de procesare şi comercializare cu ridicata şi amănuntul a cărnii şi produselor din carne, Rogob SRL a trecut la un nou nivel de activitate, atrăgându-şi aprecierile unor importanţi oficiali străini. Astfel, în cadrul vizitei sale în Moldova, Tonio Borg, Comisarului European pentru Sănătate și Protecția Consumatorilor, a declarat că Rogob SRL este gata să intre pe piața Uniunii Europene. Acelaşi lucru l-a afirmat, fiind în vizită în Moldova, şi Christian Schmidt, Ministru Federal al Alimentației și Agriculturii Republicii Federale Germania.

De asemenea, de-a lungul anilor, Rogob SRL a obţinut o mulţime de titluri şi aprecieri de la nume sonore din business, cu care are relaţii de colaborare. Astfel, Carlsberg Moldova a decernat Rogob SRL titlul de „Partener de Aur”, KS Osiris a oferit Rogob SRL titlul de „Cel mai bun partener de afaceri în 2014”, Metro Cash&Carry Moldova, în acelaşi an, a acordat Rogob SRL titlul de „Cel mai bun furnizor” etc.

Ar fi de menţionat şi aprecierile, dar şi mulţumirile primite de Rogob SRL ca urmare a activităţii filantropice desfăşurate. Printre cei ce au apreciat activitatea filantropică a companiei se numără Mitropolia Moldovei, Fundaţia creştină de ajutoare moldo-olandeză „Salvaţi Copiii Străzii”, instituţii medicale şi autorităţi ale administraţiei publice locale, ajutate periodic de Rogob SRL.

Toate cele menţionate arată că „Rogob” Srl este mai mult decât un producător de mezeluri. De-a lungul anilor, compania a câştigat pe merit aprecierea şi încrederea celor cu care colaborează, dar şi a consumatorilor, devenind un brand de referinţă, cunoscut nu doar în ţară, ci şi peste hotare.

 

ro1 ro2 ro3 ro4â ro5 ro6 ro7 ro8

Inapoi la arhiva noutaților