[ X ]
[ X ]
[ X ]
Numărul persoanelor care se adresează la corturile anti-caniculă – în creștere
24 Iunie

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în perioada 13 – 24 iunie anului curent 41 160 mii de persoane au beneficiat de asistență la punctele de reabilitare instalate de salvatori în cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și în raioanele Bălți, Cahul, Comrat, Ungheni, Hîncești și Căușeni, transmite CURENTUL.

Ieri, 23 iunie, 4 496 de persoane s-au adresat la corturile anti-caniculă la Chișinău. În capitală acestea pot fi vizitate de oameni pe următoarele adrese: sectorul Botanica în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri”, sectorul Centru în preajma „Pieții Centrale”, sectorul Râșcani în apropierea „Pieții Matei Basarab”, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latina nr.18 și sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.1. Corturile anti-caniculă funcționează zilnic de la ora 11:00 până la 18:00 atunci când temperatura aerului depășește + 32 grade Celsius.

Oamenii sunt îndemnați să vină aici pentru a bea apă și pentru a se proteja de soare în orele de vârf. Scopul amenajării unor astfel de puncte este de a proteja populația de efectele nocive ale caniculei, în special în orele amiezii.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților