[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nu va merge în vacanță! Consilier municipal: „Aproape trei luni de izolare au secătuit veniturile și așa sumbre ale familiei noastre”
13 Iulie

Consilierul municipal al fracțiunii Platforma „Demnitate și Adevăr”, Ruslan Verbițchi nu va merge în acest an la mare, așa cum făcea în anii trecuți, pandemia dându-i planurile peste cap. Despre aceasta el a vorbit în cadrul proiectului CURENTUL „Vacanța acasă”.

„Aproape trei luni de izolare au secătuit veniturile și așa sumbre ale familiei noastre. Guvernului îi era în „cot” de cetățenii proprii și nu a venit nici cum ajutor financiar. De aceea, în acest an nu voi pleca la mare”, a spus consilierul municipal.

Cele mai plăcute amintiri Ruslan Verbițchi le are la bunica la țară: „La bunica la țară este unicul loc care îmi aduce amintiri plăcute. Aerul curat și animalele domestice din jurul casei”.

Totodată, consilierul recomandă cetățenilor să viziteze Orheiul Vechi, satul Vatici și mănăstirile din R. Moldova.

Ruslan Verbițchi ar prefera în această vară să petreacă timpul cu familia.

„Plimbările prin parcuri cu o păturică la un picnic”, ne-a spus consilierul.

În context, consilierul ne-a spus care sunt bucatele sale moldovenești preferate. „Mămăliguță cu brânză și friptură, frigărui din carne de porc și ied și legume la grătar, ori ragu, desigur o zeamă sau un borș de casă”, a spus Ruslan Verbițchi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților