[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nu știți cum să petreceți sărbătorile pascale? „VILA Dorului” vă propune un sejur de 3 zile
29 Aprilie

Nu știți unde să petreceți Sărbătorile Pascale? Reprezentanții de la „VILA Dorului” organizează un sejur de trei zile în inima Nistrului, informează CURENTUL.

Solicitați de reporterul nostru, reprezentanții pensiunii „VILA Dorului”, ne-au relatat că vacanța se va desfășura în perioada 29 aprilie-2 mai, și va include cu un program variat de activități.

„Împreună cu oaspeții vom colora ouă pentru masa și pomul de Paște, care ulterior va fi decorat de către copii. La fel, vom pregăti și tradiționalul cozonac. Totodată, în seara Învierii, vom putea merge la Biserică să sfințim bunurile pascale, iar dimineața vom sărbători cu toții Învierea Domnului”, au specificat ei.

Reprezentanții au mai menționat că, în cadrul sejurului, turiștii vor putea să viziteze mai multe zone agrement și să practice activități ca tenisul de masă și de câmp, fotbalul de masă, și plimbări cu barca.

„La dorință, vizitatorii vor mai putea să facă o excursie la Muzeul Țăranului și să admire panorama localității Molovata Nouă. Iar pentru copii, am pregătit un teren și o cameră de joacă”, au adăugat aceștia.

Prețul sejurului este 1350 lei și include cazarea și alimentarea de trei ori pe zi. În ziua de Paște se va organiza masa de prânz, care costă suplimentar 500 lei pentru o persoană.

Menționăm că, pensiunea „VILA Dorului” este amplasată la o distanță de 50 km de Chișinău, în zona balneară climaterică satul Molovata Nouă, raionul Dubăsari. Vila este ascunsă de ochii lumii, aflându-se într-o pădure privată, cu priveliște către râul Nistru.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților