[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noul șef al Poliției de Frontieră spune de ce a acceptat funcția
18 Iulie

Noul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, spune că a acceptat propunerea viceprim-ministrului, ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase de a prelua funcția în care a fost numit, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Rosian Vasiloi a spus din ce motiv a acceptat această propunere.

„Nu sunt membru a unui partid politic, iar voi, cei care mă cunoașteți, o știți. O spun pentru cei care vor iniția mai multe falsuri. Am acceptat aceasta funcție pentru că, așa cum spuneam în Piața Marii Adunări Naționale pe 1 iulie 2018 „Structura responsabila de sistemul de control a frontierei de stat a lăsat o gaură neagră la hotarele țării”. Poliția de Frontieră în acești ani a devenit o afacere pentru cercurile obscure afiliate politic lui Plahotniuc, prin interpuși. Nu asta este menirea noastră, iar împreună cu echipa vom readuce Poliția de Frontieră în rândul instituțiilor care servește cetățeanul”, scrie Rosian Vasiloi.

De asemenea, noul șef al Poliției de Frontieră a mulțumit colegilor din societatea civilă pentru că au avut un dialog și o cooperare excelentă.
„Vreau să mulțumesc presei independente, care nu s-a lăsat pradă manipulării și falsurilor legate de familia mea, țin să vă asigur că voi fi deschis pentru dialog. Vreau să le mulțumesc partenerilor internaționali cu care am avut multe proiecte comune. Să știți că rămân deschis pentru cooperare, dialog și acțiuni comune, pentru că împreună putem aduce schimbarea în Moldova, spre beneficiul fiecărui cetățean”, scrie Rosian Vasiloi.

De asemenea, el a informat că în scurt timp va veni cu prioritățile asupra cărora se va concentra în activitatea sa, care vizează investigarea ilegalităților, asigurarea securității frontierei de stat și cooperarea bilaterală, regională și internațională.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților