[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noul președinte al PLDM: „Vă asigur că împreună vom realiza lucruri importante pentru Republica Moldova”
10 Septembrie

Noul președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu, a mulțumit tuturor pentru încrederea acordată, alegându-l în funcție, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Tudor Deliu a menționat că, pentru el, această funcție este o onoare și, în același timp, o mare responsabilitate.

„Vă asigur că împreună vom realiza lucruri importante pentru Republica Moldova. În perspectiva alegerilor parlamentare din 2019, Partidul Liberal Democrat reprezintă opțiunea ce va oferi țării noastre șansa de renaștere, modernizare și refacere morală. Partidul Liberal Democrat va reabilita noțiunile de democrație, va fi un apărător aprig al drepturilor și libertăților individuale, iar dezideratul Unirii cu patria-mamă, va fi una din strategiile principale, alături de realizarea integrală a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. De aceea, mizăm pe o coaliție largă, cu partidele ce fac parte din familia popularilor europeni. Energia pe care au transmis-o ieri cei prezenți la Congres, inclusiv toți susținătorii noștri, îmi dau forță și încredere să mergem înainte, curajoși și fermi”, a spus Deliu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților