[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noul director FISM – prezentat angajaților
29 Martie

Secretarul general al Guvernului, Lilia Palii, l-a prezentat astăzi angajaților Fondului de Investiții Sociale din Moldova (FISM) pe noul director al instituției, Iurie Chiorescu, transmite CURENTUL.

Secretarul general i-a urat succese noului șef al FISM în activitatea profesională: “Aveți o misiune importantă – de a asigura continuitatea și amplificarea implementării activităților în domeniul social în conformitate cu mandatul instituției. Aveți multe proiecte în derulare, realizate cu susținerea donatorilor externi, și o responsabilitate enormă de a atinge indicatorii de performanță stabiliți în acordurile de finanțare. La fel de importantă este și consolidarea conlucrării cu autoritățile publice locale, pentru dezvoltarea comunităților locale și creșterea calității serviciilor sociale, în special pentru populația din mediul rural.”

Mandatul lui Iurie Chiorescu este de patru ani. Acesta este magistru în științe politice și fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova. A fost co-autor a peste 45 de inițiative legislative.

Lilia Palii i-a mulțumit și fostului director al instituției, Mircea Eșanu, pentru activitatea desfășurată, apreciind dedicația și rezultatele obținute pe parcursul mandatului său.

FISM a fost fondat în 1997, iar din anul 2018 este instituție publică. Cancelaria de Stat exercită, în numele Guvernului, funcţia de fondator al Instituţiei Publice Fondul de Investiţii Sociale din Moldova.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților