[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noul director al Agenției Achiziții Publice, prezentat echipei
2 Mai

Petru Rotaru, ministrul finanțelor, l-a prezentat astăzi colectivului Agenției Achiziții Publice pe noul director, Gheorghe Movileanu.

În cadrul prezentării, dl Rotaru, a accentuat rolul crucial al instituției în asigurarea transparenței și corectitudinii în procesul de achiziții publice, și a menționat că prin promovarea unor practici echitabile și transparente, agenția trebuie să contribuie la creșterea încrederii între autoritățile publice, companii și cetățeni.

“Achizițiile publice au o pondere foarte mare în totalul cheltuielilor publice. Această pondere îndeamnă la fortificarea echipei, consolidarea capacităților și respectiv, la dezvoltarea domeniului achizițiilor publice”, a subliniat ministrul Petru Rotaru.

La rândul său, dl Movileanu a evidențiat că, resursele umane sunt principalul element al unei instituții, iar cea mai importantă caracteristică este calitatea muncii realizate. Pentru a atinge aceste obiective, este esențial să se promoveze o colaborare reciprocă între angajații agenției, astfel încât să asigure un proces de achiziții publice transparent și corect.

Menționăm că, Gheorghe Movileanu își va începe activitatea din data de 7 mai anul curent. Numirea acestuia în funcția respectivă a fost aprobată în cadrul ședinței Guvernului din 30 aprilie 2024.

240502_sc_MF-2933 240502_sc_MF-2962

Inapoi la arhiva noutaților