[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noul director al AAC în prima vizită peste hotare. Ce a făcut în Ucraina
18 Decembrie

Directorul Autorității Aeronautice Civile, Eugen Coștei, a efectuat o vizită oficială la Universitatea Națională de Aviație din Kiev (NAU), fiind invitat de Directorului Institutului Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI) NAU, Galina Suslova, transmite CURENTUL.

Cooperarea pe dimensiunea aviației civile între Republica Moldova și Ucraina, a fost discutată în cadrul întrevederii la care a participat și Directorul adjunct al Institutului de cooperare internațională și educație al Universității Naționale de Aviație, profesorul asociat, Dumitru Bugayko.

Oficialii au discutat despre competențele, responsabilitățile și prioritățile instituțiilor din ambele state în ceea privește implementarea celor mai bune practici mondiale în domeniul formării și recalificării personalului din domeniul aviației civile și asigurarea unui nivel înalt al siguranței zborurilor.

În contextul intenției de cooperare anunțate, întrevederea dintre cei doi oficiali a consolidat și mai mult relațiile de prietenie și colaborare pe domeniul aviației civile dintre Republica Moldova și Ucraina.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților