[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi șefi în direcțiile regionale ale Poliției de Frontieră
2 Februarie

La începutul săptămânii curente, conducerea Poliției de Frontieră a desfășurat ședințe cu efectul Direcțiilor regionale, în vederea prezentării șefilor de subdiviziuni și trasarea obiectivelor de lucru pentru anul curent, transmite CURENTUL.

În fruntea Direcției regionale SUD a fost numit locotenent-colonel Focșa Ion. Dumnealui alături de adjuncții Direcției, maior Cătănoi Radu și maior Sava Vladimir vor continua activitățile de frontieră menite să dezvolte capacitățile profesionale, să fortifice sistemul de management al frontierei de stat, să sporească gradul de încredere al cetățenilor, dar și de conlucrare.

Conducerea Direcției regională EST a fost completată de un nou șef, locotenent-colonel Slivinschi Andrei, pe aceleași funcții rămân adjuncții Direcției, maior Bulboaca Andrei și locotenent-colonel Istrati Andrei.

Șef al Direcției regionale NORD, din data de 1 februarie, a fost numit colonel Andronic Marin, iar șefi adjuncți ai Direcției vor fi locotenent-colonel Isac Igor și maior Alexeev Dumitru.

Direcția regională VEST va fi condusă de maior Galușca Ruslan, susținut în funcția sa de adjunctul Direcției, locotenent-colonel Pereteanu Leonid.

1ungheni

1stefan voda

1Edinet

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților