[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi rute charter organizate de MAEIE
3 Aprilie

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova (MAEIE) aduce la cunoștință că, prin Dispoziția nr. 11 a Comisiei pentru Situații Excepționale din 02.04.2020, a fost aprobat graficul curselor aeriene pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova, transmite CURENTUL. 

Astfel, sunt aprobate următoarele destinații:

✅ Pentru 06-12 aprilie 2020

? Frankfurt – Chișinău

? Lisabona – Chișinău

? Madrid – Chișinău

? Bruxelles – Chișinău

? Varșovia – Chișinău

? Dublin – Chișinău

? Londra – Chișinău

 

✅ Pentru 13-19 aprilie 2020

? Amsterdam – Chișinău

? Veneția – Chișinău

? Paris – Chișinău

? Berlin – Chișinău

? Roma – Chișinău

? Londra – Chișinău

? Praga – Chișinău

 

Conform procedurii stabilite de către Comisia Situații Excepționale în Dispoziția 10 din 31.03.2020, de bilete pentru cursele menționate vor beneficia cetățenii Republicii Moldova care s-au înscris în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29.03.2020.

 

Prioritate la includerea pe listele de pasageri vor avea cetățenii din următoarele categorii: studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate.

 

Cetățenii selectați în baza criteriilor sus-menționate vor fi contactați personal pentru a primi detalii privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie.

 

Cristina Pendea 

Inapoi la arhiva noutaților