[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi oferte tarifare pentru cursele Chișinău – Sankt – Petersburg și Chișinău – Moscova
13 Februarie

În perioada 12 februarie – 31 martie, toți pasagerii care optează pentru călătoriile în cupeu pe cursele Chișinău – Sankt – Petersburg  și Chișinău – Moscova vor achita cu 11 și, respectiv, 12 procente mai puțin pentru bilet, transmite CURENTUL.

Urmare a demersului înaintat de CFM către Ministerul Economiei și Infrastructurii, MEI, s-a avizat pozitiv inițiativa de reducere a coeficientului de indexare a tarifului de bază pentru biletele în vagoane cupeu, în scopul majorării fluxului de călători în perioada amintită.

Astfel, începând cu 12 februarie și până la 31 martie a.c., costul tichetului de călătorie pentru locul în compartiment pe destinația Chișinău – Sankt – Petersburg va scădea cu circa 240 lei. Trenul de pe această cursă circulă în zilele impare ale lunii, la ora 22:14.

Situație similară se conturează și cu cele două garnituri care circulă în capitala Federației Ruse. Biletele pentru același tip de compartiment în trenul nr. 47, Chișinău – Moscova, care circulă în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică, la ora 10:50, se vor ieftini cu circa 240 lei, iar pentru garnitura cu nr 341, care circulă zilnic, la 20:40 din Chișinău, acestea se vor micșora cu 210 lei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților