[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi observatori acreditați pentru alegeri
22 Ianuarie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat, astăzinoi observatori naționali, internaționali, precum și experți electorali internaționali, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, informează CURENTUL. 

În vederea monitorizării alegerilor parlamentare, CEC a acreditat 408 observatorilor naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Totodată, CEC a acreditat 18 observatori internaționali din partea Organizației neguvernamentale „Inițiative Legislative Moderne” din Ucraina, 3 observatori internaționali din partea Ambasadei Ucrainei în Republica Moldova, dar și 3 observatori internaționali din partea Ambasadei Republicii Italiene în Republica Moldova în vederea monitorizării alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

De asemenea, CEC a acreditat 2 experți electorali internaționali din partea Comisiei Electorale Centrale a Letoniei, dar și 2 experți electorali internaționali din partea Comisiei Centrale pentru Alegeri și Desfășurarea Referendumurilor Republicane a Republicii Belarus, în vederea monitorizării alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților