[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi decizii în municipiul Chișinău! Primarul: Situația e alarmantă
22 Iunie

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban afirmă că, ținând cont de situaţia epidemiologică alarmantă în ceea ce priveşte îmbolnăvirile cu COVID-19 în țară şi evoluţia nefavorabilă a infecţiei, au fost luate noi decizii în municipiu, informează CURENTUL.

Astfel, centrele comerciale din municipiul Chişinău vor activa după un regim restrâns, stabilit anterior. „Acestea vor fi deschise de luni până vineri, în perioada orelor 10:00 – 16:00. În weekend centrele comerciale vor fi închise”, a precizat Ceban.

„În această perioadă este interzisă organizarea evenimentelor festive”, mai scrie Ceban, pe Facebook.

„În locul prânzurilor calde, Direcția generală asistență socială şi sănătate va repartiza pachete cu produse alimentare persoanelor care necesită ajutor. Toate deciziile sunt luate de către Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chişinău, la recomandarea specialiştilor”, a adăugat edilul.

În același timp, Primarul de Chișinău a anunțat că în instituțiile medico-sanitare publice și spitalele strategice municipale din numărul total de paturi este de 672, dintre acestea 606 sunt deja ocupate. „Locuri sunt tot mai puţine”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților