[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicolae Rapcea către moldovenii din diaspora: Noi vrem să ne ajutăm țara, căci nimeni nu cunoaşte mai bine decât noi ce înseamnă dorul de Patrie
24 Mai

Nicolae Rapcea, președintele Partidului „Forța Diasporei”, a venit cu o adresare către cetățenii Republicii Moldova, aflați peste hotare, informează CURENTUL.

„De-a lungul anilor, ați fost acei care, prin contribuție directă, ați susținut Republica Moldova, jucând un rol social-economic important. De asemenea, ați fost acei care prin mobilizarea exemplară de care ați dat dovadă în repetate rânduri, nu ați permis ca țara noastră să devieze de pe calea democrației și integrării europene. Știu că ați făcut aceste lucruri sincer, pentru că vă iubiți țara și o purtați mereu în sufletele voastre așa cum o port și eu. Dar mai știu și că mulți dintre Dvs sunteţi dezamăgiți de modul în care a fost gestionată contribuția cu care ați venit și efortul pe care l-ați depus. Aceasta însă nu trebuie să vă descurajeze sau să vă facă să vă schimbați atitudinea față de patria noastră. Dezamăgirea trebuie să ne dea un nou impuls, să fie o motivare să ne implicăm și mai mult, și mai direct pentru a schimba în bine lucrurile în Republica Moldova”, a declarat politicianul.

Nicolae Rapcea a subliniat că, Partidul „Forța Diasporei” își propune să ofere platforma sa tuturor celor care doresc să contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova.

„Noi nu ne dorim funcții, bani sau alte beneficii, făcând politică – noi vrem să ne ajutăm țara, căci nimeni nu cunoaşte mai bine decât noi ce înseamnă dorul de Patrie, dorința de a reveni într-o zi acasă, într-o țară dezvoltată și prosperă. Dar, dacă nu ne vom implica, acest vis al nostru nu se va realiza niciodată. Fiecare dintre noi este specialist într-un domeniu anume, fiecare are o experiență și un potențial anume, fiecare dintre noi are anumite cunoștințe. Parcă suntem diferiți, dar ceea ce ne unește este dorința sinceră de a ne ajuta țara, de a contribui la dezvoltarea ei. Vă îndemn să ne punem în valoare potențialul, cunoștințele și experiența pe care o avem pentru a transforma Republica Moldova într-un stat cu adevărat democratic, european modern, cu o veritabilă economie de piață și cu un înalt nivel de prosperitate. Exact ca și în țările în care muncim și trăim acum.

Fiecare dintre dvs. este binevenit în echipa noastră. Și nu este numaidecât să deveniți membri de partid – unica condiție obligatorie este să vă doriți sincer să contribuiți la schimbarea în bine a situației din patria noastră, la dezvoltarea Republicii Moldova! Noi vă vom pune la dispoziție platforma necesară și tot instrumentarul de care dispunem ca fiecare dintre dvs să-și poată valorifica potențialul în beneficiul scumpei noastre patrii.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a mai spus președintele formațiunii.

Inapoi la arhiva noutaților