[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicolae Ciubuc: Am demonstrat că suntem o echipă adevărată, iar acum urmează să ne îndeplinim angajamentele față de Dumneavoastră!
25 Februarie

Candidat democrat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr.15, Nicolae Ciubuc, a câștigat mandatul cu 37,85%, ceea ce reprezintă votul a 10549 cetățeni, informează CURENTUL.

După aflarea rezultatelor preliminare, într-o postare pe o rețea de socializare, Nicolae Ciubuc s-a adresat cetățenilor, cu un mesaj de mulțumire pentru votul de încredere acordat.

„Am demonstrat că suntem o echipă adevărată, iar acum urmează să ne îndeplinim angajamentele față de Dumneavoastră! Le mulțumesc și cetățenilor care au ales să își încredințeze votul către alți candidați, este o motivare suplimentară pentru a face lucruri frumoase pentru localitățile din Călărași și Ungheni! În pofida campaniei duse de contracandidații pe circumscripție, care în loc să se concentreze pe propriul program, s-au bazat mai mult pe minciuni și denigrarea imaginii mele și a PDM, am reușit! Împreună suntem puternici, suntem o echipă și putem contribui la dezvoltarea comunităților noastre!”, a scris Ciubuc.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților