[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicolae Botgros, în stare gravă la spital
28 Octombrie

Nicolae Botgros a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. Asta după ce maestrul a fost diagnosticat cu COVID-19, iar din cauza complicaţiilor a ajuns la spital în stare gravă, transmite CURENTUL.

Informaţia a fost confirmată, ieri-seara, pentru Publika, de către fiul dirijorului – Corneliu Botgros, precizând că, Nicolae Botgros este stare gravă, dar stabilă, şi suportă consecinţele luptei cu noul coronavirus.

De asemenea, pentru Publika, Corneliu Botgros a mai menţionat că mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv.

El a precizat că mai multe detalii nu ştie, pentru că ei sunt izolaţi în spital fără telefoane. Iar despre starea lor află doar de la şeful secţiei unde sunt internaţi.

CURENTUL precizează: Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filarmonicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților