[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicolae Balaur: În Stăuceni, din februarie până acum, a crescut numărul alegătorilor cu 1 576 de persoane
17 Octombrie

Candidatul independent la șefia Primăriei comunei Stăuceni, Nicolae Balaur, fost pretor al sectorului Râșcani din capitală, face apel către Ambasadele acreditate, mass-media, ONG-uri, observatorii internaționali, să acorde o atenție deosebită la alegerile locale, mai ales în comuna Stăuceni, din motiv că vor fi fraudate, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Nicolae Balaur a menționat că în Stăuceni s-a atestat o creștere a locuitorilor cu 1 576 de persoane.

„În februarie, în liste figura 7 400 persoane, în octombrie, conform listei CEC, se atestă deja 8 012 persoane cu drept de vot. Din februarie până acum avem o creștere a locuitorilor cu 1 576 de persoane. Posibil această tehnologie să fie folosită pentru tot municipiul Chișinău”, a spus Nicolae Balaur.

De asemenea, el a menționat că încălcările acestea sunt admise de actuala guvernare.

„Se folosesc de resursele administrative la maximum. Sesizările făcute de staff-ul meu electoral au fost declarate inadmisibile și neglijate. Guvernarea face acest lucru pentru că a înțeles că nu are șanse cu candidații săi”, a spus Nicolae Balaur.

Totodată, el menționează că a început și o campanie de denigrare la adresa sa.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților