[ X ]
Natalia Morari s-a lansat astăzi în campania electorală cu programul „Moldova Nouă”
27 Septembrie

Natalia Morari, candidat independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, s-a lansat astăzi în campania electorală, informează CURENTUL

“Am ales un loc simbolic pentru acest moment important – drumul Leova-Bumbăta, pe care-l consider un exemplu clar al corupției, lipsei de transparență și viziune din partea actualei guvernări.

Merg în această campanie cu programul „Moldova Nouă”, un plan ambițios menit să aducă schimbări radicale și rapide, cu ajutorul căruia îmi propun să transform țara din temelii și să o aduc la standardele unei națiuni europene moderne. Sunt reforme rapide, clare, bine gândite, care oferă un efect aproape imediat… Este un plan clar de acțiune în fiecare domeniu al vieții sociale. Toate acestea fac parte dintr-un mare plan de transformare a țării noastre.

Nu pot exista pensii mari fără o economie dezvoltată, salarii decente pentru profesori și medici fără întreprinderi profitabile, și medicină de calitate fără creștere economică. Voi fi președintele noii generații și nu voi ezita să vă spun adevărul. Nu voi avea „ai noștri” și „ai voștri””, a declarat ea.

Natalia Morari a spus că va lucra pentru voi toți, doar pentru voi și pentru nimeni altcineva decât voi.

“Nu am de gând să vă promit râuri de lapte și maluri de miere, vă spun din start – gratuități nu vor exista. Халявы не будет. Va trebui să muncim foarte mult, dar rezultatul va fi palpabil și vizibil imediat, de fiecare dintre voi”, a mai spus candidatul la șefia statului.

Inapoi la arhiva noutaților