[ X ]
[ X ]
[ X ]
Natalia Morari anunță închiderea localului din centrul capitalei: „Acum avem de trecut prin calvarul birocratic al unei afaceri frânte”
28 Septembrie

Propaganda Café, după 7 ani, de activitate se închide. Despre aceasta a anunţat co-proprietara Natalia Morari, transmite CURENTUL.

„Totul are un început și un sfârșit. După 7 ani de activitate, Propaganda Cafe își ia rămas bun de la oaspeții săi și se închide. Nu mai suntem în stare să facem fața pandemiei, chiar dacă am depus toate eforturile” – dezvăluie Natalia Morari, pe pagina de Facebook.

De asemenea, Natalia a menţionat că, o parte bună din clienți au fost turiștii străini pe care țara nu i-a mai văzut de 6 luni. „Din păcate, pentru noi lipsa lor a devenit prea dureroasă. Vrem din tot sufletul să-i mulțumim pe clienții noștri cu care am împărtășit în toți acești ani momente de bucurie. Dacă ați ști câte clipe frumoase și „gustoase” au fost trăite între acești pereți” – mai spune ea.

„Nu a fost un simplu local, ci un spațiu pentru comunitatea de oameni cu aceleași valori. A fost frumos și pentru asta vă mulțumim! Acum avem de trecut prin calvarul birocratic al unei afaceri frânte, dar asta e” – a conchis Natalia.

Ea a precizat, ulterior: „Pentru că țara e închisă din cauza pandemiei, am pierdut 70% din clienți (au fost străini) și nu mai putem face fața chiriei”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților