[ X ]
[ X ]
[ X ]
Natalia Gordienko: „Este o onoare şi o mândrie pentru mine să reprezint Moldova la Eurovision 2021”
28 Ianuarie

Interpreta Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision Song Contest – 2021”. Astfel, ea lucrează la noua piesă împreună cu echipa sa condusă de „regele muzicii pop din Rusia”, Filip Kirkorov , informează CURENTUL.

„Este o onoare şi o mândrie pentru mine să reprezint Moldova la Eurovision 2021! Vă promit că îmi voi face treaba cu demnitate, alături de echipa mea de vis! Este o mare responsabilitate pentru noi toți şi vreau să vă anunț că între timp am început să lucrăm la cea mai importantă piesă a anului 2021” – a comunicat ea, pe reţele de socializare.

Din cauza pandemiei concursul a fost anulat, artista urma să interpreteze piesa „Prison”. Gordienko va prezenta o nouă piesă şi conceptul scenic în termen de până la 8 martie 2021.

Amintim că, Natalia Gordienko a mai participat la Eurovision în 2006 cu melodia – „Loca” alături de Arsenium și Connect-R.

Cea de-a 65-a ediţie a Concursului „Eurovision Song Contest-2021” se va desfăşura în Rotterdam, după ce reprezentantul acestei ţări, Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa „Arcade”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților