[ X ]
[ X ]
[ X ]
Natalia Gordienko: Astăzi este acea zi în care voi arăta lumii întregi videoclipul la piesa „Sugar” pentru concursul Eurovision 2021
4 Martie

Astăzi, interpreta Natalia Gordienko, reprezentata Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2021 va prezenta piesa sa – „Sugar”, informează CURENTUL.

„Este acea zi în care voi arăta lumii întregi videoclipul la piesa „Sugar” pentru concursul Eurovision 2021, la care voi reprezenta cu mare mândrie țara mea dragă, Moldova! Sunt foarte emoționată și cu cât mai mult se apropie evenimentul propriu-zis, cu atât mai mult simt fiori, pentru că zilele trecute am fost mai mereu prinsă cu repetițiile și nu prea am avut timp să mă gândesc la emoții”, a spus Natalia, pe social media.

Pe lângă asta, artista a menţionat: „am un dreamteam care este mereu la înălțimea așteptărilor voastre! Mulțumesc mult Philipp Kirkorov, Dimitris Kontopoulos, Ilias Kokotos , Fokasevangelinos pentru susținere, încrederea pe care mi-ați acordat-o și piesa extraordinară! Mă simt într-un adevărat paradis al artiștilor”.

Prezentarea piesei şi a videoclipului va fi astăzi la 21.00 (ora Moscovei) sau 20.00 (ora Moldovei). „Să urmăriți un eveniment la care s-a lucrat foarte mult, alături de invitați superbi pe care îi veți putea vedea și voi, stând comod pe canapea” a conchis ea.

Aici veţi putea viziona videoclipul. https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1Xw0MTjlPYqEL4bOVfEwLvnipY2JWTQrITq2wLKNEwAoRAex2xNJfv3-I&v=JkJW2u6V9mE&feature=youtu.be

Amintim că, prezentarea va avea loc la Moscova, la Teatrul Crave.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților