[ X ]
[ X ]
[ X ]
Natalia Gavrilița a încurajat reprezentanții Cancelariei de Stat în teritoriu să demonstreze o abordare proactivă
20 Octombrie

O serie de obiective care vizează activitatea reprezentanților Guvernului în teritoriu au fost trasate astăzi în cadrul unei ședințe în format online, cu participarea prim-ministrului Natalia Gavrilița și a șefilor oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, informează CURENTUL.

„În vederea constituirii statului de drept, unul dintre angajamentele de importanță majoră a actualului Guvern, premierul a vorbit despre necesitatea intensificării controlului de legalitate al actelor și menținerea unui dialog sistematic cu reprezentanții APL”, comunică reprezentanții Guvernului.

Natalia Gavrilița a încurajat reprezentanții Cancelariei de Stat în teritoriu să demonstreze o abordare proactivă și să dea dovadă de mai multă implicare în soluționarea problemelor cetățenilor, menționând că aceștia reprezintă veriga de legătură între administrația publică locală și Guvern: „Am încredere în profesionalismul și corectitudinea Dvs și vă îndemn să fiți implicați în problemele cetățenilor și să veniți cu soluții. Totodată vă rog să asigurați eficientizarea mecanismului de coordonare a serviciilor publice desconcentrate”, a menționat șefa cabinetului de miniștri.

Totodată, Premierul a vorbit despre importanța monitorizării respectării deciziilor CNESP în teritoriu, efortul comun în depășirea crizei pandemice fiind unul esențial. La final, Natalia Gavrilița a mulțumit șefilor oficiilor teritoriale pentru un dialog deschis și a reiterat importanța unei colaborări constructive.

Menționăm, Cancelaria de Stat are în subordine 10 oficii teritoriale la: Bălți, Comrat, Căușeni, Chișinău, Cahul, Edineț, Hâncești, Orhei, Ungheni și Soroca.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților