[ X ]
[ X ]
[ X ]
Năstase: Fiți alături de noi ACUM și vă vom prețui la valoarea lui corectă gestul de demnitate pe care îl veți face
23 Februarie

Andrei Năstase, co-președintele Blocului ACUM, Platforma DA și PAS, candidat la funcția de deputat, a lansat un apel către toți primarii din Republica Moldova, „indiferent de culoarea lor politică, indiferent de mărimea localităților pe care aceștia le conduc”, informează CURENTUL.

„Sunt sigur că nu ați uitat momentul alegerilor de anul trecut, de la primăria Chișinău. Ați văzut cu toții cum a fost anulat votul oamenilor, votul popular, doar pentru că cel ales nu a fost pe placul regimului criminal patronat de Plahotniuc. În locul meu putea fi oricare dintre voi. Peste 90% din populația Moldovei consideră că sărăcia este cea mai mare problemă cu care se confruntă țara, iar peste 70% dintre noi știm sigur că Moldova se îndreaptă într-o direcție greșită. Aș vrea să pricepem cu toții, să înțelegem cu maximă obiectivitate, că regimul Plahotniuc – Dodon este un regim care se poziționează zilnic, prin tot ceea ce face, împotriva oamenilor, a libertății lor, a demnității acestora”, a spus Năstase.

Politicianul a îndemnat primarii să facă alegerea corectă și să susțină dorința oamenilor din localități, refuzând implicarea în operațiuni de manipulare și fraudare a alegerilor. „Oamenii liberi, drepți, cinstiți și curajoși ai Moldovei vor câștiga, prin vot democratic, alegerile din 24 februarie! Fiți alături de noi ACUM și vă vom prețui la valoarea lui corectă gestul de demnitate pe care îl veți face!”, a spus candidatul.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților