[ X ]
[ X ]
[ X ]
Năstase, despre o analiză a Platformei DA: „Promisiunile lui Ceban au rămas doar pe hârtie”
24 Februarie

Platforma DA din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC), în cadrul unei conferințe de presă, s-a referit la situația în capitală și la raportul Primarului general – la cele 100 de zile de activitate, informează CURENTUL.

Andrei Năstase a comunicat despre o analiză a Platformei. „Au trecut o sută de zile de la instalarea în funcție a noului primar. Ion Ceban nu a rezolvat nici o problemă stringentă din Chișinău. Noul edil nu a reușit să facă măcar o inventariere a patrimoniului. Platforma a făcut o analiză a lucrurilor din capitală. Constatăm cu îngrijorare că abaterile de la normele legale au prejudiciat enorm municipalitatea. Promisiunile lui Ion Ceban au rămas doar pe hârtie”, a declarat Năstase.

„Concluzia este una simplă: Ion Ceban este incapabil să rezolve problemele din Chișinău”, a precizat Năstase.

În acest fel, politicianul a declarat: „Avem o solicitare către instituțiile administrației publice centrale și celor de drept – Procuraturii, CNA-ului, Curții de Conturi în vederea evaluării situației gestionării ineficiente a patrimoniului municipal cu tragerea la răspundere a celor vinovați”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților