[ X ]
[ X ]
[ X ]
Muzica rap autohtonă devine mai bogată cu un artist, și nu unul oarecare, ci o fată de 13 ani! Detalii
27 August

Cătălina Ciobanu este cea mai tânără rapperiță din Moldova și se lansează de Ziua Independenței RM, cu piesa „Moldova mea”, informează CURENTUL.

Potrivit, unui comunicat de presă, Cătălina Ciobanu este o tânără din orașul Nisporeni, pasionată de muzică și dans. S-a întâlnit cu scena de mai mulți ani și este activă la evenimentele culturale locale. Este membră a ansamblului de dansuri populare Moștenitorii din Nisporeni, dar iubește la nebunie rappul. De jumătate de an practică lecții de canto cu profesoara Stela Botez și experiența aceasta a făcut-o să scrie peste 7 piese la care lucrează acum. Își dorește un repertoriu bogat de piese pentru că are multe să comunice publicului său.

Astfel, prima piesă cu care se lansează în industria muzicală autohtonă este ”Moldova noastră” pentru că își iubește nespus de mult țara și orașul natal. Or, Moldova nu este doar Chișinău, ci și Nisporeni!

“Videoclipul piesei scoate în evidență câteva puncte reprezentative simbol ale orașului și imagini pitorești ale zonei. Piesa a fost prelucrată în studio cu Roma Beatz, iar videoclipul este regizat de Stela Botez și realizat de Petrucio Gașpar”

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților