[ X ]
[ X ]
[ X ]
MPA: Modul în care a fost organizat protestul de duminică ridică multe semne de întrebare
14 Iunie

Mișcarea Populară Antimafie (MPA) condamnă acțiunile societății civile și ale partidelor politice de opoziție, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele MPA, Daniela Bodrug, a declarat că, atât societatea civilă, cât și partidele politice, care au organizat protestul din 11 iunie, din fața Parlamentului, „fac jocul unor interese obscure ale unor actori din umbră care sunt în reglări de conturi cu Vlad Plahotniuc”.

„Probleme adevărate politice, care trebuie rezolvate pentru această societate în interes pro-european, nu au nici o legătură cu această farsă, în care au fost atrași cetățenii sub ospiciul societății civile, într-o luptă politic-mafiotică. Protestul a fost o diversiune politică mafiotă anti-europeană, organizată sub acoperirea societății civile și cu partidele politice. Modul în care a fost organizat protestul ridică multe semne de întrebare. Nici un grup de organizații neguvernamentale sau lideri ai societății civile nu și-au asumat acest protest”, a spus Bodrug.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților