[ X ]
[ X ]
[ X ]
Motivul pentru care Nicolae Ciubuc a decis să degreveze din funcția de ministru al Agriculturii și să se implice la parlamentare
13 Februarie

Ministrul degrevat al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, a decis să candideze la parlamentare, în circumscripția nr. 15, Călărași, considerând că este momentul oportun să-și încerce forțele pentru a soluționa problemele cetățenilor din această circumscripție, transmite CURENTUL.

Nicoale Ciubuc declară că în virtutea funcțiilor deținute anterior, poate face față provocărilor.

„Decizia de a mă lansa în politică a fost condiționată de mai mulți factori, dar cel mai determinant a fost dorința de a schimba lucrurile în bine, fapt care m-a caracterizat dintodeauna. Cum deja probabil că mulți cunosc, sunt născut în satul Sadova, raionul Călărași, și indiferent de faptul că de mai mulți ani locuiesc în Chișinău, meleagurile natale au servit drept inspirație și sunt rădăcinile la care mă întorc adesea. Acum, pentru că au fost operate modificări la sistemul electoral, și fiecare raion are posibilitatea de a-și desemna candidatul în legislativul Republicii Moldova, candidat care să reprezinte și să apere interesele cătețenilor, am considerat că este momentul oportun pentru a mă implica și a soluționa problemele cetățenilor din Călărași.

O altă determinantă a fost lista candidaților ce intenționează să obțină mandatul de deputat pentru circumscripția nr. 15. În pofida faptului că sunt profesioniști, raionul Călărași are nevoie de oameni care au fost mereu aproape de ei, care cunosc problemele cu care se confruntă, dar și au identificate soluțiile pentru acestea. Consider că în virtutea funcțiilor deținute, am acumulat bagajul de experiență necesar pentru a le oferi locuitorilor circumscripției nr. 15 un nivel de trai mai bun, Acasă! Programul echipei Partidului Democrat din Moldova, cât și reușitele pe care le-am înregistrat pe parcursul ultimilor 2 ani de guvernare, m-au făcut să accept această provocare, având certitudinea că doar împreună putem face lucruri frumoase”, a spus Nicolae Ciubuc pentru agora.md.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților