[ X ]
[ X ]
[ X ]
Moş Crăciun cu plete dalbe, vine acasă pentru bani! Află cât trebuie să scoți din buzunar pentru vizita Moșului la domiciliu!
5 Decembrie

Revelionul, fără îndoială, este o sărbătoare magică, dar trăim azi vremuri când și magia trebuie remunerată. De ceva timp încoace, relația cu Moș Crăciun a devenit una strict de afacere: dacă dorești o seară plină de magie, atunci îl suni în prealabil și-i soliciți o întâlnire. Dar fii atent, această plăcere te va costa bani grei. Reporterul CURENTUL a aflat ce sume de bani va trebuie să scoată din buzunare părinții, pentru a le organiza picilor o întâlnire cu Moșul și Fulguța.

O vizită la domiciliu, comandată la o agenție de sărbători, costă, în medie, între 700 și 1 000 de lei. Pentru acești bani, timp de 30 de minute, Moșul și Fulguța vă vor distra odraslele cu cadouri și jocuri distractive, iar pe final vor face și o poză comună cu întreaga familie. Dar, grăbiți-vă, în perioada sărbătorilor Moșul este suprasolicitat. Iar, în seara de revelion, bătrânul este dispus să ceară sume și mai mari, începând de la 1 500 de lei în sus.

O variantă mai puţin bătătoare la buzunar ar fi cea de a apela la serviciile unui Moş Crăciun „neangajat” la nici o agenţie, pe care îl puteţi găsi pe site-ul 999.md. Doar pentru 500 de lei, moşul împreună cu Alba ca Zăpada vor felicita copii cu venirea noului an şi vor încinge o horă cu ei.

Dar, dacă nici această variantă nu vă convine, atunci nu vă rămâne nimic decât să vă „înmoşcrăciunaţi” de sine stătător, luând în chirie un costum la un preţ ce variază între 250 şi 500 de lei.

Comparativ cu anul precedent, preţurile nu s-au schimbat.

Dumitru Garcaliuc

Inapoi la arhiva noutaților