[ X ]
[ X ]
[ X ]
Moroșan: Foarte curând Usatîi va răspunde pentru minciunile sale
23 Aprilie

Maxim Moroșan, liderul socialiștilor de la Bălți, a anunțat că astăzi a avut loc a doua ședință de judecată în dosarul împotriva lui Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru.

El a reamintit în context: „Pe 21 noiembrie 2023, Usatîi și-a permis să mă calomnieze pe mine, pe bălțeni și pe echipa noastră, iar drept dovadă a citat documente false dintr-un dosar penal inexistent de la PCCOCS. Permiteți-mi să vă reamintesc că Usatîi a făcut o declarație la adresa întregii țări și noi, echipa celor puternici, nu vom lăsa aceste declarații nepedepsite!”.

„Așadar, avocații bufonului încearcă cu disperare să-și scape clientul de la răspundere, inventând basme și inducând în mod deliberat în eroare instanța – dar, în același timp, foarte curând, și anume pe 29 aprilie, se va lua o decizie în acest caz!”, a menționat politicianul.

Maxim Moroșan a mai spus că „există putere în adevăr, iar adevărul este că Renato Usatîi va trebui foarte curând va trebui să răspundă pentru cuvintele sale mincinoase”.

Inapoi la arhiva noutaților