[ X ]
[ X ]
[ X ]
Monica Babuc: „Nu există nici o discuție asupra unei coaliții între PDM și PSRM”
21 Februarie

Vicepreședintele Parlamentului, vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Monica Babuc afirmă că nu există nici o premisă pentru constituirea unei alianțe între PDM și PSRM, transmite CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, Monica Babuc a vorbit despre mai multe falsuri propagate în spațiul public.

„Imediat, după plecarea unor colegi din PDM, a început un război mediatic asupra colegilor din PDM și a mea. S-a insinuat că plecarea a ținut de discuțiile privind o coaliție cu PSRM, cum că ar fi deja pe final și coaliția făcută. Este un fals și afirm cu toată tăria că la această întâlnire s-a discutat agenda pe care ne-a prezentat-o Premierul Ion Chicu. Noi am avut întrebări și am ascultat cu interes cum realizează Guvernul Chicu ceea ce a început Guvernul Filip”, a spus Monica Babuc.

De asemenea, Monica Babuc afirmă că s-a insinuat și că i se pregătește fotoliul de ministru al Educației, Culturii și Cercetării.

„Este un fals și aceasta. Afirm că niciodată nimeni în această Legislatură nu a avut cu mine nici o discuție, nici o ofertă, iar eu cu atât mai mult nu am avut solicitare în acest sens. Toate învinuirile aduse PDM sunt false și neadevărate și în această ordine de idei se înscrie și o serie de publicații, filme denigratoare la adresa mea ca persoană și resping toate învinuirile la care sunt supusă”, a mai spus Monica Babuc.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților