[ X ]
[ X ]
[ X ]
Monica Babuc, la discuții cu parlamentari români: Vom munci în continuare pentru a asigura dezvoltarea țării și bunăstarea cetățenilor noștri
22 Octombrie

Președintele interimar al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Monica Babuc a avut o întrevedere cu parlamentarii români, Titus Corlățean și Andi Cristea, fruntași ai Partidului Social Democrat din România, transmite CURENTUL.

Oficialii români se află la Chișinău în cadrul unei delegații a Comisiei pentru politică externă și a celei pentru afaceri europene ale Senatului și Camerei Deputaților din Parlamentul României.

Interlocutorii au avut un schimb de opinii privind situația social-politică de la Chișinău și București, criza energetică, lupta cu pandemia COVID-19, dar și colaborarea dintre PDM și PSD România.

Monica Babuc a menționat că Partidul Democrat are oameni competenți, responsabili și profesioniști, oameni care pot contribui la depășirea problemelor majore cu care ne confruntăm: criza pandemică și energetică, tarife și prețuri în creștere. „Suntem un partid de centru-stânga proeuropean, un partid care împărtășește valorile naționale și tradiția care ne caracterizează deopotrivă, și vom munci în continuare pentru a asigura dezvoltarea țării și bunăstarea cetățenilor noștri,” a spus Monica Babuc.

Monica Babuc a mulțumit parlamentarilor români pentru relația de prietenie de lungă durată și colaborare cu Partidul Social Democrat România, fiind parte a aceleiași familii politice. Liderul democrat a exprimat de asemenea gratitudine statului român pentru susținerea constantă acordată în lupta cu pandemia și în parcursul nostru european, accentuând că România a fost și rămâne un avocat, un partener și un bun prieten al țării noastre.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților