[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Moldsilva” va acorda atenție sporită reabilitării perdelelor forestiere și va contribui la împădurirea zonelor riverane
8 Mai

Agenția „Moldsilva” anunță că, ocolul Silvic Ivancea a găzduit un seminar, în cadrul căruia s-a discutat despre derularea proiectului „Agricultura Competitivă în Moldova” (MAC-P), finanțat de Banca Mondială, informează CURENTUL.

„Agenției „Moldsilva” în cadrul acestui proiect, îi revine misiunea de a contribui la menținerea și reabilitarea fâșiilor forestiere, menite să contracareze eroziunea solului agricol.

Specialiștii în domeniu, reuniți la Ivancea, au vorbit despre formele de implementare a acestui proiect important pentru agricultura țării noastre și au făcut o trecere în revistă a acțiunilor silvicultorilor.

Pentru continuarea proiectului de susținere a agriculturii, în zonele de nord și centru ale Republicii Moldova, „Moldsilva” va acorda aceeași atenție sporită reabilitării perdelelor forestiere, și va contribui la împădurirea zonelor riverane”, se spune într-un comunicat de presă.

Dumitru Cojocaru, directorul Agenției „Moldsilva”, a solicitat colegilor responsabilitate și abordare profesionistă, la toate lucrările efectuate, deoarece agricultorii țării contează pe susținerea acestui proiect, în condițiile meteo tot mai dificile.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților