[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Moldsilva”, despre cazul de braconaj de la Sîngerei: Condamnăm abuzurile și persoanele vinovate vor purta responsabilitate
14 Octombrie

Agenţia „Moldsilva” s-a autosesizat drept urmare a informaţiilor cu referire la cazul de braconaj de la Sîngerei şi condamnă cu vehemenţă asemenea fapte, transmite CURENTUL.

În acest context, se solicită aportul tuturor persoanelor care dispun de informaţii în acest caz şi se garantează confidenţialitatea strictă pentru cei care vor oferi asemenea informaţii.

„Totodată reiterăm poziţia noastră de condamnare a acestor abuzuri şi declarăm că persoanele care s-au dedat la asemenea fapte urmează să poarte responsabilitate, conform legislaţiei Republicii Moldova, indiferent de orice circumstanţe”, spune „Moldsilva”.

În cadrul Agenţiei „Moldsilva” a fost format, de urgenţă, un grup de lucru ce va realiza o anchetă de serviciu pentru elucidarea tuturor faptelor în acest caz.

Toate informaţiile despre acest caz le puteţi comunica prin intermediul Liniei specializate anticorupţie a Agenţiei „Moldsilva”, tel. 022 211-311.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților