[ X ]
[ X ]
Moldova Business Week 2018 – cel mai mare eveniment de afaceri va fi organizat și în acest an, la Chișinău
13 Noiembrie

Cel mai important eveniment economic al anului „Moldova Business Week 2018” se va desfășura la Chișinău, în perioada 27-29 noiembrie curent. Aspecte privind organizarea săptămânii de afaceri au fost analizate astăzi, în cadrul unei ședințe prezidate de premierul Pavel Filip, transmite CURENTUL.

Șeful Executivului a solicitat asigurarea bunei organizări a evenimentului care vine să promoveze imaginea țării pe plan internațional și să deschidă calea pentru noi inițiative. În acest context, premierul a subliniat importanța participării companiilor străine și atragerea celor, care sunt în căutarea oportunităților de extindere în țara noastră.

Cea de-a cincea ediție „Moldova Business Week” va reuni peste 1000 de participanți – parteneri de dezvoltare internaționali, reprezentanți ai instituţiilor statului, oameni de afaceri din Republica Moldova, precum și companii străine din circa 53 de state.

Moldova Business Week este un eveniment organizat anual pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor, intensificarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone pentru diversificarea și sporirea capacităților de export.

Pentru a participa la eveniment, persoanele se pot înregistra pe pagina web – www.mbw.md , selectând inclusiv panelul de discuții la care doresc să participe.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților