[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mișcarea Respect Moldova și-a constituit Organizația de Femei
4 Martie

Mișcarea Respect Moldova și-a constituit Organizația de Femei. În funcția de președintă a fost aleasă Liliana Buzilă, informează CURENTUL.

„Suntem convinși că Doamna Buzilă, împreună cu colegele, vor reuși să devină un veritabil centru de atracție pentru toate femeile care își doresc un prezent și un viitor mai bun pentru Republica Moldova. Doamna Buzilă și colegele din Organizația de Femei au tot ce e necesar pentru a deveni cea mai activă și eficientă organizație de femei – potențial, experiență, determinare, dorință sinceră de a schimba lucrurile în bine.

Mult succes, Doamna Buzilă! Mult succes, stimate colege din Organizația de Femei a Mişcării Respect Moldova!”, se spune într-o declarație a formațiunii.

La rândul său, Liliana Buzilă a declarat: „Dragi colege, stimați colegi, vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Este o onoare pentru mine și îmi exprim convingerea că, solidare fiind, noi, femeile, putem aduce diferența pe care o dorim în lumea politică! Cu respect pentru valorile tradiționale! Cu respect pentru Moldova!”.

Inapoi la arhiva noutaților