[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mișcarea Populară Antimafie: Se vede foarte clar că, socialiștii câștigă alegerile din Chișinău, unioniștii trebuie să înainteze un candidat comun
9 Septembrie

Vicepreședinta Partidului Mișcarea Populară Antimafie, Daniela Bodrug, care, anterior, a făcut un apel către partidele unioniste de a înainta un singur candidat la alegerile generale din Chișinău, astăzi, s-a referit la importanța coagulării forțelor unioniste, informează CURENTUL.

„Am telefonat, personal, pentru a invita liderii de partide. Nu mă voi referi la discuțiile telefonice. Nu l-am putut găsi pe Dorin Chirtoacă, l-am căutat peste tot”, a comunicat Bodrug.

„În situația în care Ceban se lansează în campanie, iar Blocul ACUM nu își înregistrează candidatul – se face jocul lui Igor Dodon. Se vede foarte clar că, socialiștii câștigă alegerile din Chișinău”, a declarat reprezentantul Partidului Mișcarea Populară Antimafie.

În acest fel, Bodrug reiterează poziția. „Noi, Mișcarea Populară Antimafie, îndemnăm liderii partidelor unioniste să se gândească de zeci de ori la decizia politică pe care o iau. Partidele unioniste trebuie să înainteze un singur candidat la alegerile generale din Chișinău”, a conchis Bodrug.

De menționat că, Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Democrația Acasă (PDA) au răspuns pozitiv invitației. Liderul PNL, Vitalia Pavlicenco, în cadrul aceleiași conferințe, a comunicat: „Noi – PNL, avem candidat o doamnă, nu am anunțat-o încă, și nu este doamna Can. Noi, întotdeauna, suntem gata să discutăm pe o platformă comună”.

Totodată, potrivit liderilor unioniști, ei nu sunt de acord să se unească în jurul Blocului ACUM pentru viitoarele alegeri locale în capitală, ci doar să identifice un candidat propriu la viitorul scrutin.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților