[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mișcarea de Eliberare a Moldovei: „Alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 – cea mai mare crimă electorală din istoria țării”
8 Aprilie

Membrii Mișcării de Eliberare a Moldovei, astăzi, au efectuat o adresare publică – la Comisia Electorală Centrală (CEC), cu privire la activitățile instituției la ultimul scrutin parlamentar, informează CURENTUL.

Membrul grupului de inițiativă al Mișcării, Alexandru Bujorean, s-a adresat președintelui CEC, Alina Russu:

„Noi, reprezentanții Mișcării de Eliberare a Moldovei, declarăm public că alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 au reprezentat cea mai mare crimă electorală din istoria țării, iar Dvs., în calitate de Președinte al acestei instituții, ați coparticipat direct la aceasta. Noi, tinerii membri ai Mișcării, împreună cu poporul Republicii Moldova, nu recunoaștem aceste alegeri și organele reprezentative alese în rezultatul acestora. Atitudinea organului care ar fi trebuit să asigure securitatea votului popular a fost una absolut loială puterii, fapt ce încalcă flagrant Constituția Republicii Moldova”.

Prin urmare, Bujorean a comunicat și alte detalii. „În acest sens, noi, membrii Mișcării de Eliberare a Moldovei, declarăm CEC drept instituție anti-populară, care încalcă – atât actele normative în baza căror activează, cât și propriile regulamente interne, iar Dvs, dna Alina Russu, veți rămâne în istoria țării în calitate de complice la aceste încălcări”, se menționează în adresare.

Mihaela Conovali

56862272_269273290644578_3948347427869687808_n

Inapoi la arhiva noutaților