[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrului Victor Zubcu i-a fost decernată distincția Tennis Europe Award 2017
29 Martie

Ministerul Tineretului și Sportului al RM și contribuția sa la dezvoltarea tenisului în Republica Moldova au fost înalt apreciate în cadrul Adunării Generale Anuale a Federației Europene de Tenis, desfășurată la Soci. Astfel, ministrul Tineretului și Sportului al RM, Victor Zubcu, a primit distincția onorifică Tennis Europe Award 2017 pentru „participare activă și implicare în realizarea proiectelor Federației de Tenis din RM și suportul financiar acordat evenimentelor sportive, proiectelor de îmbunătățire a infrastructurii, de dezvoltarea a tenisului în regiunile țării, precum și pentru inițiative sociale și de caritate”, transmite CURENTUL.

Distincția a fost primită din partea președintelui Tennis Europe, Jacques Dupré, de către președintele FTM, Marina Tauber, în cadrul Adunării Generale Anuale Tennis Europe, iar astăzi, 29 martie, aceasta a fost înmânată oficial ministrului Victor Zubcu.

Reamintim că Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova în frunte cu ministrul Victor Zubcu contribuie de o lungă perioadă de timp la dezvoltarea și promovarea tenisului în Republica Moldova, în colaborare cu Federația de Tenis din RM și Școala Sportivă Specializată de Tenis. Pe parcursul ultimului an, datorită contribuției directe și susținerii din partea Ministerului, în Moldova au fost organizate o mulțime de competiții internaționale de prestigiu, inclusiv și primele turnee profesioniste feminine din seria ITF Pro Circuit. Mai mult decât atât, au fost realizate mai multe proiecte de îmbunătățire a infrastructurii în capitală și în alte regiuni ale țării. Iar cel mai important eveniment, realizarea căruia ar fi fost imposibilă fără contribuția Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, sunt lucrările de renovare a sălii de sport a Școlii Sportive Specializate de Tenis și schimbare a suprafeței terenurilor de tenis acoperite într-una de tip hard, care corespunde tuturor standardelor internaționale.

trofeu

hjbk

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților